header-photo
post-60

JUBILIEJAUS PROGA SVEIKINAME KOMPANIJOS „BEGA“ KOMERCIJOS DIREKTORIŲ E. R. PETRAUSKĄ

Rugsėjo 1 dieną garbingą jubiliejų šventė Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos „Bega“ komercijos direktorius ir valdybos narys Egidijus Rimantas Petrauskas.

Šia neeiline proga kompanijos generalinis direktorius Aloyzas Kuzmarskis jubiliatui įteikė stilizuotą laivą, simbolizuojantį „Begos“ veiklą, bei dėkojo už ilgametį ir nuoširdų darbą kuriant bei plėtojant kompaniją. Šiltų žodžių kolegai negailėjo ir kiti bendrovės direktoriai bei padalinių vadovai.

E. R. Petrauskas kompanijos „Bega“ komercijos reikalus tvarko nuo 1994 metų. Iki tol jis vadovavo Kėdainių chemijos gamyklai, tačiau permainų laikotarpiu priėmė A. Kuzmarskio pasiūlymą atvykti į Klaipėdą ir prisidėjo prie pirmos privačios Klaipėdos uosto krovos kompanijos kūrimo bei įdėjo didžiulį savo indėlį į jos augimą.

 

 

Apie E. R. Petrausko profesionalumą bei kompetenciją liudija ne tik sėkminga kompanijos „Bega“ veikla, bet ir valstybinis įvertinimas bei įvairūs apdovanojimai: nusipelniusio Lietuvos inžinieriaus vardas, LR susisiekimo ministerijos teikiamas LR jūrų transporto darbuotojo garbės ženklas,  Lietuvos pramonininkų konfederacijos nominacija „Profesijos riteris“ ir kt.

Grįžti į naujienų sąrašą