header-photo
post-68

KOMPANIJOS “BEGA” DĖMESYS – IR SPECIALIŲ POREIKIŲ VAIKAMS

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ šventiniu laikotarpiu sveikino ne tik savo darbuotojus bei jų vaikus, kuriems buvo surengti spalvingi kalėdiniai renginiai ir įteiktos dovanos, bet ir jau daugiau nei dešimtmetį globojamus Klaipėdos 2-osios specialiosios mokyklos auklėtinius.

 

 

Jau tapo įprasta, kad Kalėdų, Velykų ir kitų švenčių proga kompanijos „Bega“ darbuotojai su dovanomis lanko specialių poreikių turinčius vaikus.

Kad ir sėdėdami vežimėliuose ar sunkiai tardami žodžius, vaikai visuomet parengia ir parodo programą, o nesuvaidintas jų nuoširdumas šįsyk sugraudino net kartu į mokyklą vykusį Kalėdų Senelį. Pastarasis taip pat neliko skolingas ir pradžiugino mokyklos auklėtinius savo dėmesiu bei kompanijos „Bega“ paruoštomis dovanomis.

„Bega“ prie mokykloje ugdomų įvairių intelekto sutrikimų turinčių vaikų globos prisideda daugiau nei 10 metų. Per šį laikotarpį įmonė ne tik sveikino vaikus įvairių švenčių metu, bet ir padėjo įsigyti kompiuterių, sportinio inventoriaus, televizorių, įrengė mokykloje kambarių globotiniams ir kt.

Kompanija mokykloje taip pat įrengė keltuvą, su kurio pagalba judėjimo sutrikimų turintys vežimėliuose sėdintys vaikai pasikelia į  antrąjį pastato aukštą. Planuojama šį keltuvą pratęsti iki trečiojo aukšto.

Pagalba specialių poreikių vaikams yra viena iš prioritetinių kompanijos „Bega“ paramos ir labdaros strategijos sričių. „Bega“ taip pat yra nuolatinė miesto renginių, kultūros įstaigų bei projektų, Klaipėdos universiteto ir jo burlaivio „Brabander“ rėmėja, kompanijos iniciatyva bei pastangomis atgaivintas ir nuo 1998 m. globojamas vienas gražiausių Klaipėdos miesto fontanų Danės skvere.

 

 

 

Grįžti į naujienų sąrašą