header-photo
post-69

PAGERBTI ILGAMEČIAI KOMPANIJOS DARBUOTOJAI

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ laikosi tradicijos kasmet prieš Naujuosius pagerbti kompanijos veteranus, išdirbusius joje 10 metų. Šiemet į Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro, kur buvo surengtas „Begos“ darbuotojų ir jų šeimų narių kalėdinis-naujametinis vakaras, sceną buvo pakviesti trys veteranai.

 

 

Pagarbos ir bendrovės generalinio direktoriaus Aloyzo Kuzmarskio bei kolegų sveikinimų sulaukė Krovinių taravimo, statybinių atliekų tvarkymo ir teritorijos priežiūros tarnybos darbininkas Aleksandras Petrovas, šilumvežio mašinistas Dainius Puzas bei Apsaugos tarnybos pamainos viršininkas Arūnas Kaunas.

Darbo „Begoje“ jubiliejų švenčiantys vyrai sakė nė nepajutę, kaip praėjo dešimtmetis dirbant stabilų, laiku ir gerai apmokamą darbą kompanijoje.

Tiesa, tai, kad šiemet pagerbti tik trys veteranai, liudija, jog lygiai prieš dešimt metų, po vadinamosios Rusijos krizės, kai pasikeitė rinkos konjunktūra ir sumažėjo per Klaipėdos uostą kraunamų krovinių, „Begos“ darbuotojų skaičius augo ne taip dinamiškai, kaip per pastarąjį ekonominį sunkmetį. Per pastaruosius ketverius metus nuo 2008-ųjų „Bega“ sukūrė per 50 naujų darbo vietų ir šiuo metu kompanijos darbuotojų skaičius siekia per 320.

Beje, šiuo metu „Begoje“ dirba 4 darbuotojai, kurių stažas įmonėje siekia tiek pat metų, kiek ir pačiai kompanijai –  devyniolika (iš viso 1992-ųjų pabaigoje bendrovėje dirbo 17 žmonių). Per 70 įvairių specialistų „Begoje“ dirba daugiau nei penkiolika metų.

Kita vertus, kasmet kolektyvas pasipildo naujais jaunais žmonėmis, nemažai jų karjerą pradeda dar nuo studijų laikų, susipažįsta su įvairių tarnybų darbu, o vėliau užima vadovaujančias pareigas.

Šventinį vakarą sveikindamas įmonės veteranus bei visus darbuotojus, „Begos“ generalinis direktorius A. Kuzmarskis pabrėžė, kad besibaigiantys 2011-ieji buvo pilni iššūkių, mat kompanija šiemet ne tik gerino veiklos rezultatus, bet ir investavo į ateitį - baigė statyti vieną didžiausių Baltijos šalyse žemės ūkio produktų eksporto-importo terminalą.

„Šie darbai ir investicijos – dešimtmečiams į priekį“, - metų svarbą apibūdino A. Kuzmarskis.

 

Grįžti į naujienų sąrašą