header-photo
post-132

KOMPANIJA „BEGA“ PALENGVINA SAVO DARBUOTOJAMS VAIKŲ PARUOŠIMO MOKYKLAI RŪPESČIUS BEI FINANSINĘ NAŠTĄ

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „BEGA“ nelaužo ilgamečių tradicijų ir kasmet prieš naujus mokslo metus padeda savo darbuotojams suruošti vaikus į pirmąją klasę. Šiemet į mokyklą išlydėta jau keturiolikta pirmokėlių laida.

Kompanija „BEGA“, įgyvendindama socialinių garantijų darbuotojams programą, daug dėmesio skiria jaunoms šeimoms. Kompanijos darbuotojui susituokus, jam skiriama papildoma piniginė išmoka. Gimus vaikui, taip pat skiriama išmoka bei specialus naujagimio rinkinys. Vaikui pradedant lankyti mokykla, kompanija aprūpina jį pagrindinėmis mokymosi priemonėmis bei kuprinėmis, taip gerokai palengvindama tėveliams vaikų paruošimo mokyklai rūpesčius bei finansinę naštą.

Be to, šia proga Rugsėjo 1-osios išvakarėse kasmet surengiamos žaismingos kompanijos darbuotojų vaikų palydėtuvės į mokyklą, kurių metu su jais pabendrauja įmonės vadovybė, įteikiamos atminimo dovanėlės.

Šiemet ši tradicija skaičiuoja jau keturioliktus metus. Paprastai į mokyklą kasmet išlydima apie 10-15 vaikų, šiais metais jų buvo mažiau – 6. Iš viso per 14 metų kompanijos „BEGA“ administracijos dovanų ir dėmesio sulaukusių vaikų skaičius jau priartėjo prie 150. Šiuo kompanijoje dirba 300 žmonių.  

Grįžti į naujienų sąrašą