header-photo
post-180

Švenčių išvakarėse - pagarba darbuotojams

Didžiųjų metų švenčių išvakarėse Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ sukvietė savo darbuotojus bei svečius į tradicinį kalėdinį vakarą Klaipėdos dramos teatre, kur dovanojo šventinę programą bei pagerbė kompanijos veteranus.

„Ši tradicija tokia pat tvirta ir stabili kaip ir pati kompanija „Bega“. Nebuvo nė vienerių metų, kuriuos palydėdama „Bega“ negalėtų pasidžiaugti, jog pastatė ką nors nauja, kad buvo pripildytas naujas sandėlis, kad pradėjo veikti naujas terminalas, nauja krovos technika ar buvo padaryti kiti reikšmingi darbai“, - buvo skelbiama nuo scenos.

Ne išimtis ir šie metai, kuriais „Bega“ pradėjo eksploatuoti pirmąjį Klaipėdos uoste specializuotą cemento terminalą. Pastarasis buvo įvertintas Lietuvos pramonininkų konfederacijos konkurso „Lietuvos metų gaminys“ aukso medaliu. Taip pat per 2108-uosius kompanija pastatė naują universalų importo-eksporto sandėlį, išplėtė Žemės ūkio terminalą naujomis talpyklomis, padidino elektrinių robotų-lokomotyvų parką, kuris prisideda prie kompanijos veiklos krypties modernių žaliųjų, aplinkai nekenksmingų technologijų link.

Už visus padarytus darbus ir kompanijos pasiekimus „Begos“ vadovai - valdybos pirmininkas Aloyzas Kuzmarskis ir generalinis direktorius Laimonas Rimkus – dėkojo įmonės darbuotojams.

„Tokio kolektyvo, koks yra „Begoje“, galėtų pavydėti bet kas. Jūsų patirtis, išmintis, veržlumas, atsidavimas ir sukūrė tai, kas šiandien yra „Bega“, - kalbėjo A. Kuzmarskis.

Tradiciškai buvo pagerbti bei apdovanoti 10 ir 20 metų kompanijoje išdirbę žmonės. Pastariesiems įteikti veteranų medaliai ir premijos. Beje, kalėdinės premijos, arba vadinamieji tryliktieji atlyginimai išmokėti visiems „Begos“ darbuotojams.

Renginio metu „Begos“ kolektyvą sveikino ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas bei Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

Kalėdinį kompanijos „Bega“ darbuotojų vakarą vainikavo šventinis Martyno Kavaliausko ir Vilniaus bigbendo gyvos muzikos koncertas, kuriame skambėjo geriausios visų laikų lietuviškos dainos.

Grįžti į naujienų sąrašą