header-photo
post-36

KOMPANIJOS “BEGA” DARBUOTOJŲ VAIKAMS – PIRMOKĖLIŲ KREPŠELIAI

Kompanijos “Bega” darbuotojų vaikams – pirmokėlių krepšeliai

Naujų mokslo metų išvakarėse jūrų krovinių kompanijos “Bega” darbuotojų vaikams, pradedantiems lankyti mokyklą, iškilmingai įteiktos pirmokėlių kuprinės.

Šiemet net 12 “Begos” darbuotojų vaikų pradės lankyti mokyklas. Kompanijos personalo skyriaus vadovė Ditė Vėželienė sakė, kad per daugiau nei dešimtmetį, kai gyvuoja darbuotojų vaikų palydos į mokyklą, tiek daug pirmokėlių dar nėra buvę.

“Gražu, kad šiemet į mokyklas palydime ištisą tuziną vaikučių, ankstesniais metais paprastai būdavo perpus mažiau. Linkiu, kad mūsų vaikų kelias į gyvenimą būtų įdomus, prasmingas, laimingas ir visada lydimas sėkmės”, - kalbėjo D.Vėželienė.

Su pirmokėliais ir jų tėveliais susitikęs kompanijos “Bega” technikos ir technologijų direktorius Laimonas Rimkus palinkėjo, kad laikas mokykloje būtų skirtas ir mokslams, ir pramogoms: “Tegu nesupyksta jūsų mamos ir tėveliai, jeigu ant naujų kuprinių po kiek laiko atsiras ne vienas “kleckas”, jeigu žiemą sugalvosite nuo kokio kalniuko nučiuožti ant kuprinės. Esate vaikai, esate nenuoramos, jums reikia ir paišdykauti, bet manau, kad mokyklose visi būsite geri mokiniai, kasdien naujomis žiniomis papildantys savo kuprines”.

Pirmokėlių kuprinėse trūksta tik vadovėlių, jose surinktos įvairios mokyklinės priemonės, kurių reikia vaikams, pradedantiems lankyti mokyklą.

Grįžti į naujienų sąrašą