header-photo
post-21

„BEGA“ - TARP SĖKMINGIAUSIAI LIETUVOJE DIRBANČIŲ ĮMONIŲ

Gruodžio 19 d. Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) šventiniame renginyje pagerbė labiausiai per 2014-uosius metus nusipelniusius šalies pramonininkus ir pramonės įmones. Tarp jų – ir kompaniją „Bega“, kuriai įteiktas „Sėkmingai dirbančios įmonės“ apdovanojimas.

Jį kompanijos generaliniam direktoriui Aloyzui Kuzmarskiui įteikė LR Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius ir LPK prezidentas Robertas Dargis.

„Sėkmingai dirbančios įmonės-2014“ buvo vertinamos pagal produkcijos ir paslaugų apimtis, pelningumą, investicijas į gamybą, eksporto ar paslaugų eksportuotojams  apimtis, darbo našumo rodiklius ir kitus papildomus kriterijus.

Iš viso šiemet išskirtos 35 sėkmingiausios šalies bendrovės aštuoniose įmonių grupėse.   

2014-ieji kompanijai „Bega“ buvo išskirtiniai dėl kelių priežasčių. Šiemet buvo pasiekti nauji infrastruktūriniai parametrai prie krantinių, leidę didesniu pajėgumu eksploatuoti Universalų žemės ūkio produktų krovos terminalą bei užfiksuoti iki šiol didžiausius per įmonės ir Klaipėdos uosto istoriją grūdų bei kitų birių žemės ūkio produktų krovos rodiklius. Be to, buvo toliau investuojama į suprastruktūrinius objektus, didinant tiek birių, tiek skystų krovinių krovos bei sandėliavimo pajėgumus.

Grįžti į naujienų sąrašą