header-photo
post-50

„BEGOS“ SPORTININKAMS – PRIZŲ GAUSA

Balandžio 22 d. renginių salėje „Vakaris“ surengtas iškilmingas Klaipėdos uosto įmonių spartakiados dalyvių, prizininkų ir nugalėtojų apdovanojimų vakaras. Jame pagerbta ir kompanijos „Bega“ komanda, šiemet bendroje įskaitoje užėmusi trečiąją vietą. 

Tai aukščiausias iki šiol pakrantės darbuotojų spartakiadose „Begos“ komandos pasiektas rezultatas.

Pirmoji vieta šiemet atiteko „Klasco“ komandai, antri liko Vakarų laivų gamyklos sportininkai.

Iš viso spartakiadoje dalyvavo aštuonios uosto įmonių komandos, kurios varžėsi septyniose sporto šakose: spartakiados programą sudaro futbolas, tinklinis, smiginis, lengvoji atletika (60 m bėgimas, rutulio stūmimas, šuolis į tolį, estafetė 4x100), boulingas, stalo tenisas ir krepšinis.

Kompanijos „Bega“ komandai geriausiai sekėsi prie boulingo takelių ir lengvosios atletikos manieže – šiuose etapuose užimtos pirmosios vietos. Tinklinio turnyre iškovota trečioji vieta, futbolo ir krepšinio – ketvirtosios.

„Begos“ darbuotojai pasiekė ir puikių asmeninių rezultatų. Komandos kapitonas, Geležinkelio tarnybos viršininko pavaduotojas Šarūnas Juodelis baudų mėtymo turnyre užėmė pirmą vietą, o traukinių derintojas Saulius Majauskis – antrąją. Tritaškių mėtymo turnyre antrąją vietą užėmė „Begos“ Saugos tarnybos darbuotojas Tomas Kryžius. Boulingo turnyre antrąją vietą asmeninėje įskaitoje iškovojo vyr. mechanikas Mindaugas Šverys. Iškilmingo vakaro metu pagerbta ir daugiau “Begos” garbę gynusių bei labiausiai prie pergalių prisidėjusių darbuotojų.

Komandai, be spartakiados rengėjų įsteigtų prizų ir trečiosios vietos taurės, buvo įteikta ir kompanijos “Bega” dovana – Technikos ir technologijų direktorius Laimonas Rimkus pradžiugino darbuotojus, pranešdamas, kad jie kartu su šeimų nariais galės vykti į pažintinę kelionę. Aktyviausiems ir labiausiai pasižymėjusiems sportininkams įteiktos ir asmeninės dovanėlės.

Grįžti į naujienų sąrašą