header-photo
post-56

JŪROS ŠVENTĖJE SKAMBĖJO KOMPANIJOS „BEGA“ VARDAS

Sėkmingai plėtodama uostinę veiklą, Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ nelieka skolinga miestui.

Bendrovė jau daug metų laikosi tradicijos remti vieną didžiausių uostamiesčio renginių – Jūros šventę. O šiemet „Bega“ tapo Didžiuoju šios šventės, kuri skelbia žinią apie Lietuvą, kaip apie jūrinę valstybę, bei skatina jūrinį turizmą ir verslą, rėmėju.

Be finansinės paramos, KJKK „Bega“ papuošė ir tradicinę šventės atidarymo eiseną, kurioje kasmet dalyvauja jūrinių organizacijų darbuotojai. Šiemet kartu su „Begos“ darbuotojais ėjo ir specialiai šiai progai pakviestas Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklos pučiamųjų instrumentų orkestras su šokėjomis.

„Begos“ vardas skambėjo ir Jūros šventės atidarymo ceremonijos metu Kruizinių laivų terminale apdovanojant nusipelniusius jūrų transporto darbuotojus - Lietuvos Respublikos jūrų transporto darbuotojo garbės ženklu buvo apdovanotas KJKK „Bega“ Krovos darbų komplekso pamainos viršininkas Eimontas Aukštuolis.

E. Aukštuolis kompanijoje „Bega“ dirba nuo 1994 metų ir yra vienas pirmųjų jos darbuotojų. Jis nuo pat pradžių dalyvavo besikuriančiame krovos komplekse diegiant ir tobulinant naujus technologinius įrengimus, formuojant komplekso struktūrinį modelį. Pradėjęs dirbti pamainos meistru – stividoriumi, 2001 metais buvo paskirtas vyr. meistru, o nuo 2003 m. – pamainos viršininku.

 

Grįžti į naujienų sąrašą