header-photo
post-86

KOMPANIJA “BEGA” JUBILIEJINIUS METUS PALYDĖJO APDOVANOJIMAIS

Palydėdama jubiliejinius – 20-uosius - veiklos metus Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ pagerbė ilgamečius kompanijos darbuotojus ir kolektyvui bei darbuotojų šeimų nariams tradiciškai dovanojo šventinį koncertą.

Kompanija „Bega” kasmet atiduoda pagarbą ilgamečiams bendrovės darbuotojams.

Nuo 1992 metų veikianti pirmoji privati Klaipėdos uosto krovos kompanija „Bega“ pastaruosius 10 metų puoselėjo tradiciją pagerbti ir apdovanoti tuos darbuotojus, kurių darbo stažas kompanijoje peržengia 10 metų ribą. Iki šiol šis garbingas ilgamečio darbuotojo statusas suteiktas daugiau nei 100 kompanijos „Bega“ įvairių sričių specialistų, o šiemet prie jų prisidėjo dar 10 veteranų.

20-ieji veiklos metai leido pradėti naują tradiciją ir atiduoti pagarbą žmonėms, bendrovėje dirbantiems jau du dešimtmečius. Šiemet iškilmingai apdovanoti 4 darbuotojai, kurie kompanijoje „Bega“ dirba nuo pat jos įsikūrimo: apskaitininkė Dalytė Teufer, dokininkas Rimvydas Kryževičius, Finansų ir ekonomikos direktorė Genovaitė Daukšienė ir bendrovės steigėjas, generalinis direktorius Aloyzas Kuzmarskis. 

Pastarasis dėkojo ilgamečiams darbuotojams ir visam kompanijos kolektyvui, už atsidavimą bei nuoširdų darbą, kuris leido uosto veiklai nepritaikytoje teritorijoje sukurti modernią krovos kompaniją, ir patikino, kad „Begos“ darbuotojų ateitis socialiniu atžvilgiu yra užtikrinta.

Juolab kad „Bega“ ir toliau vykdo plėtros projektus, kurie leidžia padidinti krovos potencialą bei apimtis, o šiemet kompanijoje buvo baigtas statyti ir išbandytas vienas didžiausių krovos kompleksų ne tik Klaipėdos uoste, bet ir visame Rytų Baltijos regione - Universalus žemės ūkio produktų eksporto-importo terminalas, kurio pajėgumas – 2,5 mln. t birių žemės ūkio produktų per metus.

Įvertinimo už sėkmingą metų veiklą šiemet sulaukė ir pati kompanija „Bega“. Baigiantis metams, bendrovė buvo apdovanota Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) nominacija „Sėkmingai dirbanti įmonė“, o šiemet pradėjusi veikti nauja moderni „Begos” geležinkelio vagonų ir autotransporto iškrovimo bei pakroivmo stotis su naujomis geležinkelio atšakomis, kurios buvo nutiestos kompanijos lėšomis ir pajėgomis, pripažinta Lietuvos Metų gaminiu bei įvertinta aukso medaliu.

 

Lietuvos metų gaminio nominacijos aukso medalį kompanijos „Bega” vadovui Aloyzui Kuzmarskiui Vyriausybėje įtekė naujasis šalies ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius bei Lietuvos pramoninkų konfederacijos prezidentas Robertas  Dargis.

Taip pat šiemt LPK „Profesijos riterio” nominacija apdovanotas kompanijos „Bega” Techninio skyriaus viršininkas Antanas Kekys. Visa darbinė A. Kekio karjera susijusi su Klaipėdos uostu. 1976 m. baigęs Klaipėdos jūreivystės mokyklą, pradėjo dirbti Klaipėdos jūrų žvejybos uoste elektromontuotoju, po studijų Klaipėdos politechnikos institute – laivų automatikos sistemų derintoju. Į Klaipėdos jūrų krovinių kompaniją „Bega“ A. Kekys atėjo jai skaičiuojant pirmuosius savo gyvavimo metus, 1995-aisiais, todėl beveik nuo pat pradžių dalyvavo kuriant ir tobulinant Kompanijos telekomunikacijų ir ryšių, apsauginės ir priešgaisrinės signalizacijos, videostebėjimo ir kompiuterinio tinklo sistemas, diegiant naujus technologinius įrengimus, formuojant technines tarnybas.

LPK prezidentas Robertas Dargis įteikė „Profesijos riterio” nominaciją  kompanijos „Bega” Techninio skyriaus viršininkui Antanui Kekiui.

Grįžti į naujienų sąrašą