header-photo
post-88

KOMPANIJA „BEGA“ LAIKOSI AUKŠTŲ VEIKLOS STANDARTŲ

Klaipėdos jūrų krovinių kompanijoje „Bega“ įdiegtos kokybės ir aplinkosaugos vadybos sistemos veikia be priekaištų, - konstatavo persertifikavimo auditą šioje uosto įmonėje atlikusi tarptautinė sertifikavimo ir audito kompanija „Lloyd‘s Register Quality Assurance Lietuva“ bei pratęsė sertifikatų, patvirtinančių, kad „Bega“ veikla atitinka standartų ISO 9001:2008 ir ISO 14 001:2004 reikalavimus, galiojimą.

Kompanija „Bega“ viena pirmųjų tarp Baltijos jūros uostų kompanijų dar 2001 metais sertifikavo ir įdiegė minėtas sistemas savo veikloje. Taip kompanija išreiškė siekį organizuoti veiklą pagal pasaulyje pripažintus standartus, užtikrinti maksimalią paslaugų kokybę, savo įsipareigojimų vykdymą bei  aplinkosaugos priemonių įgyvendinimą.

Tačiau vien įdiegti sistemas nepakanka – kasmet kompanijoje atliekami jų priežiūros auditai, o kas trejus metus vyksta persertifikavimas, kurio metu įvairiais aspektais vertinama įmonės veikla ir sprendžiama, ar išduoti sertifikatus naujam trejų metų laikotarpiui.

Pastarasis auditas parodė, kad kokybės ir aplinkosaugos vadybos sistemos KJKK „Bega“ veikia be didesnių nukrypimų nuo standartų, todėl  kompanija  „Lloyd‘s Register Quality Assurance Lietuva“  nusprendė pratęsti ISO 9001:2008 ir ISO 14 001:2004 sertifikatų galiojimą.

KJKK „Bega“ vadovybės teigimu, šie standartai – ne vien tuščia deklaracija. Turint omenyje uostų ir krovos kompanijų situaciją Rytų Baltijos regione, „Bega“, teikdama uosto krovos, sandėliavimo paslaugas, veikia itin aštrios konkurencijos sąlygomis, kai ypač svarbu užtikrinti aukštą paslaugų kokybę ir operatyvumą, krovinių saugumą ir darbo kultūrą. Turėdama įrankius, kaip šiuos procesus suvaldyti, kompanija gali sėkmingai konkuruoti rinkoje ir pelnyti klientų pasitikėjimą. 

Grįžti į naujienų sąrašą