header-photo
post-120

"BEGA“ PADĖJO SURUOŠTI DARBUOTOJŲ VAIKUS Į PIRMĄJĄ KLASĘ

Naujų mokslo metų išvakarėse Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „BEGA“ tradiciškai išlydėjo savo darbuotojų vaikus į pirmąją klasę ir aprūpino juos pagrindinėmis mokymosi priemonėmis bei kuprinėmis.

Kompanija „BEGA“, be visų teikiamų socialinių garantijų bei gerovės paketų darbuotojams, turi gražią tradiciją prieš kiekvieną Rugsėjo 1-ąją sukviesti darbuotojų vaikus, kurie pradeda lankyti mokyklą.

Vaikai ne tik žaismingai išlydimi į pirmąją klasę, bet ir gauna dovanų kuprines, pilnas mokyklinių reikmenų: sąsiuvinių, popieriaus rinkinių, aplankų, žirklių, liniuočių, klijų, akvarelės, plunksnakočių, užpildytų penalų ir kt.

Taigi kompanija „BEGA“ joje dirbantiems tėveliams gerokai palengvina vaikų paruošimo mokyklai rūpesčius bei finansinę naštą.

Be to, vaikams įteikiamos knygeles atminimui apie jų kelio į žinių pasaulį pradžią, kasmet su jais pabendrauja kompanijos vadovai.

Ši tradicija kompanijoje „BEGA“ gyvuoja jau tryliktus metus. Tad pirmieji, kurie į mokyklas išėjo su bendrovės dovanotomis kuprinėmis, dabar jas jau yra baigę.

Kasmet pirmokėlių skaičius svyruoja, bet pastaruoju metu jis auga: 2012 m. į mokyklą išlydėti 6 vaikai, pernai – 14, o šiemet – 15. Iš viso per pastaruosius 13 metų kompanijos „BEGA“ administracijos dovanų ir dėmesio sulaukė apie 140 įmonės darbuotojų vaikų.

Šiuo kompanijoje dirba 315 žmonių.  

Grįžti į naujienų sąrašą