header-photo
post-245

Metai palydėti pagarba ir padėka darbuotojams

Baigdama savo veiklos 31-uosius metus, Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“ tradiciškai surengė šventinį renginį kompanijos darbuotojams, jų šeimų nariams bei svečiams.

Renginio metu pagerbti darbuotojai, kurių indėlio dėka kompanija buvo kuriama ir plėtojama. Laikantis tradicijų, apdovanoti dešimt, dvidešimt bei trisdešimt metų kompanijoje išdirbę specialistai.

Dviem kompanijos „Bega“ darbuotojams įteiktos Lietuvos pramoninkų konfederacijos įsteigtos nominacijos „Profesijos riteris“. Dvidešimt metų kompanijoje dirbančiam vyriausiajam mechanikos inžinieriui Mindaugui Šveriui ši nominacija skirta už svarų indėlį vystant modernų ir technologiškai pažangų Klaipėdos jūrų uosto krovos kompleksą, o darbų saugos inžinieriui-ekologui Robertui Prišmantuiuž pastangas ir įdirbti, kad šis kompleksas būtų maksimaliai saugus ir draugiškas aplinkai. Šias nominacijas įteikė Klaipėdos miesto meras Arvydas Vaitkus, pasveikinęs visą kompanijos „Bega“ kolektyvą ir jos vadovus Šv. Kalėdų bei Naujųjų 2024 metų proga.

Klaipėdos dramos teatre „Begos“ bendruomenei surengtą renginį vainikavo šventinis Manto Jankavičiaus koncertas.  

Be kasmet rengiamų kalėdinių renginių darbuotojams bei jų vaikams, 2023-uosius „Bega“  užbaigė savo darbuotojams, priklausomai nuo jų stažo ir indėlio, skirdama metines premijas bei malonias kalėdines dovanas.   

Nuotraukų galerija:

Grįžti į naujienų sąrašą